🚗 LIVRAM ORIUNDE IN TARA, DIRECT LA USA TA. PROFITA DE PRETURI ATRACTIVE COMANDA TELEFONICA 0770661470

Cum alegi corect un aparat de sudura?

Cum alegi corect un aparat de sudura?

Cum alegi cel mai bun aparat de sudură? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă aparatul de sudură potrivit nevoilor tale? Citește ghidul și fa o alegere informata.

Aparatul de sudură este unul dintre acele utilaje pe care e bine să le ai la indemana, langa casa.
Inainte de a face alegerea aparatului de sudura, haideti sa intelegem cateva despre aparatele de sudura si cum ne ajuta ele in gospodarie.


In primul rand, stim ca nu mai vrei sa folosesti aparate de sudura vechi, pentru ca nu sunt foarte sigure si e mult mai greu sa le controlezi, plus ca exista si alte variante.

Daca vrei sa gasesti cel mai bun aparat de sudura profesional sau cele mai bune invertoare de sudura, trebuie sa iti lamuresti cateva aspecte: ce material vei suda cel mai des, daca sa fie pretabil pentru interior sau exterior, si cat de bine stapanesti tehnica de sudura specifica fiecarui aparat.

Cel mai important aspect este tipul de sudura, procesul trebuie stapanit inainte de a face o achizitie. Va vom impartasi mai jos si care sunt tipurile de sudura la care puteti apela cel mai usor.

Indiferent că vrei să îl folosești în scop creativ in propria gospodarie, ori pur și simplu să îl ai la îndemână pentru a rezolva singur anumite defecțiuni sau pentru a ajuta un vecin, cel mai bun aparat de sudură își va dovedi mereu utilitatea.

Tipuri de aparate de sudură

  • Aparat de sudură cu electrod (MMA)
  • Sudură cu electrod și gaz (MIG)
  • Aparat de sudură cu gaz inert (TIG)
  • Sudura cu flacără oxiacetilenică


Acum, in afara de aparatul de sudura in sine, mai trebuie sa aveti grija la urmatoarele puncte care va vor ajuta sa fiti multumiti de aparatul de sudura si sa faceti o treaba impecabila cu el.

Consumabile
Un alt aspect pe care sa il iei in considerare, indiferent de tipul aparatului de sudura, este sa te interesezi care sunt consumabilele de care vei avea nevoie in timp si care va fi frecventa cumpararii sau schimbarii acestora. 

Durata unui ciclu de utilizare
Durata unui ciclu de utilizare a unui aparat de sudura se referă la perioada de timp în care aparatul va putea fi folosit fără întrerupere și fără a se supraîncălzi.

Costurile de întreținere
Dacă aveți grijă de aparatul dumneavoastră de sudură, vă puteți asigura că va oferi lucrări de calitate pentru o bună perioadă de timp. De exemplu, aparatele MIG nu necesită prea multă întreținere, dar micile detalii fac diferența în timp.

Aveti grija sa il tineti mereu ferit de praf, acoperit. Exista si husa speciale care va pot ajuta.

Daca esti pregatit sa iti usurezi munca in gospodarie prin achizitionarea unui aparat de sudura, te invitam sa descoperi reducerile la o variata gama de aparate de sudura semi-profesionale, pe benzina, electrice, pe gaz, sau kit-uri complete de pe Depozit Unelte, magazin de unelte si utilaje agricole.

Suport clienti Suport clienti : L-S 8:30 - 20:30

0770661470 contact@depozitunelte.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!