🚗 LIVRAM ORIUNDE IN TARA, DIRECT LA USA TA. PROFITA DE PRETURI ATRACTIVE COMANDA TELEFONICA 0770661470

Cum îți alegi cea mai buna mașina de umplut cârnați?

Cum îți alegi cea mai buna mașina de umplut cârnați?



Vă salut, gospodari și mari bucătărese.

Sunt Lucian, de la Depozit - cel mai bine aprovizionat depozit de scule si unelte din online.

Și, pentru că este decembrie, o să vă dau o mână de ajutor și o să vorbim puțin despre mașinile de făcut cârnați.

Să povestim mai departe și să răspundem la întrebarea:

Cum îți alegi cea mai buna mașina de umplut cârnați?


Ei bine, avem multe mâncăruri tradiționale, iar cârnații se numără printre ei cu siguranță. Nu este un blog de gătit ..însă este un articol special pentru cei care vor să își schimbe puțin metoda de lucru și să producă și cantități mai mari. Pentru toată familia, căci așa este de sărbători.

În primul rând ne uităm la:
  • Montare
  • Performanță
  • Capacitate 
  • Accesorii

Mașinile acestea de umplut cârnați sunt aparate care nu pot lipsi din bucătăria unei gospodine desăvârşite cu ajutorul cărora vei putea pregăti cei mai buni cârnaţi! De ce vor ieși cei mai buni? Pentru că te vei concentra mai mult pe rețetă și mai puțin pe câââât de mult este în general de muncă.

Știm că sunteți atenți și alegeți personal toate alimentele și ingredientele pentru a prepara feluri de mâncare delicioase. De ce să nu acordăm atenție și aparaturii? 

O mașină de făcut cârnați se potrivește perfect într-o bucătărie în care familia ia masa împreună.
Așa că dacă îţi place să pregăteşti singur preparatele tradiţionale de sărbători, printre care şi cârnaţii, ai ajuns exact unde trebuie!

Noi ne-am ales după ce ne ghidăm: calitate maximă la prețuri de producător! Sau mai bine zis ..prețuri de depozit!


1. Cum se montează o mașină de făcut cârnați? Sau un aparat de făcut cârnați, ambele variante sunt potrivite.

Este ușor de utilizat, montându-se pe suprafața pe care vei lucra - blatul sau masa din bucătărie (ca o mașină clasica de tocat).
 

2. Chiar sunt mai performante? 

Să știți că în ceea ce privește performanța, aceste mașini sunt eficiente, astfel că vei putea prepara cantitatea dorită de cârnați. Sunt aparate ce reprezintă o investiție pe termen lung și te vei bucura de el ani la rând. Mai trebuie să iei în considerare accesoriicu care vine. 

Mașinile de făcut cârnați sunt în general făcute din oțel inoxidabil așa că nu vei avea probleme cu ele ca aparate, nu necesită întreținere specială. Trebuie doar curățate și spălate după ce ați terminat de tocat carne și depozitate corespunzîtor până la următoarea întrebuințare.


Capacitate și Accesorii
Ca și în cazul altor aparate electrocasnice de bucătărie, modele de mașini de cârnați furnizate de diverși producători sunt prevăzute cu diferite funcții și accesorii. În cazul în care ai decis să cumperi o astfel de mașină, investește într-un model performant, cu rezultate profesionale, chiar dacă este un model dedicat utilizării rezidențiale. Astfel, verifică accesoriile incluse - pâlniile pentru umplerea cârnaților - pentru a putea prepara o gamă diversificată de mezeluri.
Cand vorbim de accesorii, majoritatea dintre noi ne gandim la costuri extra.
Totusi, masinile de tocat carne electrice profesionale vin la pachet cu anumite accesorii: site cu marimi diferite de tocat (tocat fin, mediu si mare), accesorii pentru diferite tipuri de carne, dar si site pentru legume si fructe. 
Ca în orice, atâta dai, atâta face. De asta recomand să vă orientați spre unele profesionale / semi profesionale. 


Îți lăsăm aici 2 mașini de umplut cârnații, de capacități diferite, pentru nevoi diferite. O alegi tu pe cea care îți trebuie. Și vei vedea ..că sunt la prețuri de depozit!

Asadar, daca ai decis sa-ti iei unul dintre celem mai bune aparate de facut carnati, va voi recomanda in randurile urmatoare cateva modele bune: 
DPU-GF-1289 
Aparatul de carnati va ofera posbilitatea sa preparati carnatii intr-un timp foarte scurt. Masina de facut carnati de 4kg din aluminiu dur are un design modern, este confectionata din materiale de calitate care asigura o performanta remarcabila fiind totodata foarte usor de intretinut. Toate componentele din metal sunt construite special pentru a oferi rezista la presiunea necesara pentru a umple cei mai mici carnati. Puteti face chiar carnat proaspat de la vanat salbatic. 


GF-0826-S001-G01
Masina de carnati cu ventuza, 2,5kg, inox Micul Fermier GF-0826-S001-G01 are un design modern si este confectionata din materiale de calitate care asigura o performanta remarcabila fiind totodata foarte usor de intretinut. Constructia masinii este preponderent realizata din aluminiu dur si inox pentru a oferi rezistenta inalta la presiunea necesara umplerii carnatilor si respectarii normelor de siguranta alimentara. Cilindru inoxidabil permite umplerea rapida cu o cantitate mare de carne si la final se poate curata si spala foarte usor. 
 

Suport clienti Suport clienti : L-S 8:30 - 20:30

0770661470 contact@depozitunelte.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!