ATENŢIE! Special gândită pentru gospodăriile unde se taie minim 2-3 porci pe an!
Este cea mai puternică şi calitativă maşină cu care chiar economiseşti timpul
*Micul Fermier MK-12 toacă 150 de kilograme de carne pe oră fără să se înfierbânte şi nu are nici un gram de plastic înăuntrul ei.
-
Poţi să le spui pa "ştifturilor" de plastic care se strică una-două.
-
O maşină atât de puternică încât nu o să mai ai niciodată probleme la tocat carnea.
-
Nu o să te mai temi că se arde motorul de ficare dată când te dai la treabă.
Ai de tăiat cel puţin 2-3 porci pe an, şi când vine vorba de tocat 50-60 de kilograme de carne e un chin?
Sacrificarea, tranşarea, poveştile merg bine, însă tocatul durează cel puţin 2-3 ore?
2-3 ore în care maşina se încinge, trebuie oprită, trebuie curăţat cuțitul, sita şi tot aşa?
În medie 7 din 10 maşini de tocat carne de uz casnic folosite la noi în ţară se încing după maxim 30 de minute de treabă.Tocmai de asta ca să nu se ardă motorul trebuie oprite să facă pauză chiar şi câte o oră.Aşa ajungi să oboseşti, să te enervezi şi la sfârşit să vezi că a trecut o grămadă de timp dar nu se văd rezultatele.
Aceste maşini sunt aproape complet din plastic, de la tava de sus în care pui carnea până la reductor.Deci e de aşteptat ca la orice bucăţică de carne mai dură să trosnească ceva şi să facă poc.Apoi iar trebuie să o repari sau să cumperi alt “ştift”.
De obicei motoarele sunt puternice între 1 şi 1,5 KW dar fără nici un fel de siguranţă la temperatură şi suprasarcină, aşa că permanent te simţi ca la ruleta rusească, se strică sau nu de data asta?
Pe lângă cât este de enervant devine şi mult mai scump decât ai calculat la început.Ai dat 250 de lei, apoi s-a stricat de 3 ori în primul an şi fie că alegi să o repari sau să cumperi alta în 3 ani tot ajungi să bagi peste 2000 de lei şi tot nu ai ceva de calitate la sfârşit.
Asta pentru că acele maşinuţe sunt gândite pentru cineva care toacă ocazional 5-7 kg de carne şi altă dată stoarce câteva roşii şi cam atât, nu pentru zeci şi sute de kilograme de carne de tocat aşa cum ai tu nevoie.De asta ajungi să te chinui şi tu şi maşina.
Dar cum ar fi dacă tot acest timp pierdut şi toată oboseala degeaba nu s-ar mai întâmpla, iar tu ai putea să te bucuri de un lucru bine făcut la sfârşitul zilei?
Soluţia pe care am găsit-o noi pentru gospodăriile ca a ta este Micul Fermier Mk-12 o maşină de tocat carne semi-profesională făcută doar din Inox şi oţel, fără nici un gram de plastic.
Doar imaginează-ţi ce mândru ai să fii când termini toată treaba în maxim jumătate de oră - o oră şi apoi o să ai tot timpul din lume să te apuci de altceva.
Micul Fermier Mk-12 este garantat timp de 2 ani, timp în care dacă păţeşte ceva din vina noastră îl reparăm fără nici o problemă.
Procesul de trimis în garanţie este la fel de simplu ca şi atunci când ai cumpărat-o, reaparaţiile durează maxim câteva zile, iar transportul îl plătim noi!
Ea are următoarele beneficii
✅ Ai să faci în jumătate de oră ce făceai în 3 ore până acum
✅ Este făcută din inox şi oţel dur ca să ţină ani de zile fără nici o problemă
✅ Poţi toca cât de mult vrei şi cât de rapid fără să te temi că se arde motorul
✅ Toacă orice fel de carne aţoasă sau dură datorită motorului puternic şi reductorului de oţel
Ce spun clienţii despre maşina de tocat
Peste 200 de oameni s-au bucurat de cât de repede işi pot toca carnea cu această maşină.
Acum ai acasă în doar 24 de ore cea mai rapidă maşină de tocat carne românească completă din inox cu doar 827 de lei (în mod normal costă 1.819,00 lei).
Cumandă de mai jos maşina de tocat Micul Fermier Mk-12 şi peste o zi deja te poţi da la tocat carne ca un măcelar profesionist fără să te mai enervezi degeaba!👇
Atenţie, din 150 de modele au mai rămas doar 78 32 13 modele disponibile pe stoc!
*Dacă nu te descurci să comanzi ne poţi suna la numărul acesta: 0756763660*