🚗 LIVRAM ORIUNDE IN TARA, DIRECT LA USA TA. PROFITA DE PRETURI ATRACTIVE COMANDA TELEFONICA 0770661470

Plantator manual din plastic cu dubla functie -semanatoare si fertilizator

GranDepo
199,00 RON
Plantator manual din plastic cu dubla functie - semanatoare si  fertilizator  este usor de folosit si asigura un mod de lucru foarte rapid si eficient fiind adecvat pentru cultivat solul afanat dar mai ales solul nisipos si cel  de sera sau solul maruntit din gradinile proprii. Se pot cultiva seminte precum:  porumb, alune de pamant, fasole, soia, bumbac etc.
Se poate regla si cantitatea de fertilizator ce poate fi eliberata in sol. 
Lipsa stoc

Durata de livrare: întreabă când reaprovizionam 0770661470

Cod Produs: DPU-GDP-FMX-614 Ai nevoie de ajutor? 0770661470
Adauga la Favorite Solicita postare in SEAP/SICAP
  • Descriere
  • Video (1)
  • SEAP/SICAP
  • Review-uri (0)

Plantator manual din plastic cu dubla functie -semanatoare si  fertilizator 

Plantatorul de plastic manual cu dubla functie pentru seminte si fertilizator este usor de folosit si asigura un mod de lucru foarte rapid si eficient fiind adecvat pentru cultivat solul afanat dar mai ales solul nisipos si cel  de sera sau solul maruntit din gradinile proprii. Se pot cultiva seminte precum:  porumb, alune de pamant, fasole, soia, chiar si mazare sau bumbac etc. Semănarea semințelor cu plantatorul prezentat se face  în funcție de sezon, astfel ca in timp se va reduce timpul de însămânțare sporind astfel  producția,
Productia crescuta poate fi asigurata si în zonele deluroase în care echipamenterle mecanice  si motocultoarele mari nu pot fi utilizate. Semanatoarea are doua recipiente pentru plantat si fertilizat intr-un singur procedeu (astfel se poate regla numarul de seminte, de la 1 la 3, ce pot fi plantate simultan), dar in acelasi timp se poate regla si cantitatea de fertilizator ce poate fi eliberata in sol. 
 

Mod de utilizare

Se pune o cantitate de semințe, ajustând placa de plantare din plastic iar în funcție de necesitatea dvs de plantare selectați poziția exactă și puneți-o în placa de plastic. Scoateți tamburul de semințe pentru depanare și curățare din partea de jos.
acelasi procedeu va fi urmat si pentru reglajul cantitatii de fertilizator ce se doreste a fi eliberat in sol la fiecare plantare. 


Puneți semințele si  substanta de fertilizat în compartimentul propriu.

Alegeti si montati sita pentru tipul de seminte dorit

Cu mâna sau cu ajutorul cupei introduceți semintele prin partea de sus a plantatorului, la fel si granulele de fertilizator

Cu ajutorul celor doua manere din partea de sus a aparatului de insemantare fixati dispozitivul in pamant si apasati cu forta. Alegeti si montati sita pentru tipul de seminte dorit, dupa introducerea varfului de metal in sol ridicati usor aparatul din sol.

Ideal pentru plantat seminte de dimensiuni mari ( soia, fasole, porumb etc).

NOTĂ: Introduceți gurile adânc în sol. Nu trebuie ridicat nici rapid, nici prea încet. Trebuie să aveți grijă când ridicati aparatul din pamant,astfel încât semințele să fie așezate uniform în sol. Asigurati-va ca semintele sunt uscate  iar gaurile de jos a plantatorului sa fie bine curatate inainte de utilizare.

 

Caracteristici:


Greutate- 2.5 kg
Dimensiuni- inaltime-81cm, lumgime-15cm, latime-9.5cm*
Greutatea incarcaturii de seminte: intre 1 si 1,5 kg
Mod utilizare: manual
Tip sol: sera, gradina, nisipos, (nu se recomanda utilizarea in soluri cu roca sau cu piatra maruntita).
Plantatorul are 6 tamburi pentru seminte cu dimensiunile de 1,1cm, 1,2cm, 1,3cm, 1,4cm, 1,5cm, 1,6cm.
 
Produsele regasite pe site-ul www.depozitunelte.ro sunt prezente si pe platforma de achizitii publice SICAP, sub inregistrarea CPV aferenta.

Accesand site-ul SEAP / SICAP http://www.e-licitatie.ro/ veți găsi o parte a portofoliului de produse listate in catalogul electronic al societatii noastre MARAL GENERAL EXPRESS SRL.

Ati ales un produs din oferta noastra, vreti sa-l achizitionati si nu este disponibil in SICAP? Contactati-ne pentru a-l publica.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Suport clienti : L-S 8:30 - 20:30

0770661470 contact@depozitunelte.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!